BLOGS

                       JUNI  2023

 'Dag van de Verzorging of van de verpleging'


Lange tijd werd er op 12 mei de dag van de verpleging gehouden. Maar in 2020 kwam daar verandering in en werd het de Dag van de Zorg. Er was veel verontwaardiging want veel mensen vonden de ‘Dag van de Zorg’ te breed en te weinig recht doen aan de belangrijke rol van de verpleging.


                     maart  2023

             'naar buiten treden'


In deze blog schrijft Mienke over de Inspiratie & kennisavond  op  donderdag 13 april 2023, bij De Betuwe Poort Rhenoy.


februari 2023

'Houd de stoep vrij!'

In deze blog schrijft Mienke van Alphen over de opstakels die ze tegen komt als zij de deur uitgaat. Dit deelt ze in deze blog.

                     JANUARI 2023

     'Een krachtig begin van 2023'


Deze derde blog schrijven Niels Koudijs & Mienke van Alphen voor het platform Toegankelijk West Betuwe. Het begin 2023 begint voor Niels vol energie! Hij doet mee aan de halve marathon van Egmond aan Zee! In de januari blog blikt hij terug op deze bijzondere run!

                   DECEMBER 2022

'December het jaar is bijna ten einde!'


Deze tweede blog die ik schrijf voor platform Toegankelijk West Betuwe heeft als titel ‘het jaar is bijna ten einde’ want wat is het snel gegaan! Tijd om terug te blikken op het jaar 2022 en hierbij stil te staan in deze blog. We hadden namelijk een hoop activiteiten op de planning.  Ik neem je hier graag in mee!

                    NOVEMBER 2022


            Actief zijn is Belangrijk!


Elke maand zal Mienke van Alphen een blog schrijven over haar ervaringen en activiteiten binnen en buiten het platform Toegankelijke West Betuwe. De eerste blog 'Actief zijn is belangrijk!' lees je door te klikken op onderstaande knop!