Ron Vermeulen


Van wie zijde gij er een - Ron Vermeulen 


Van wie zijde gij er een…in het platform Toegankelijk West Betuwe?
Ik ben Ron Vermeulen en ik ben 34 jaar oud en ik ben een zoon van Wim en Hannie Vermeulen en ik heb een broer die heet Vincent. Ik ben geboren in Nijmegen in het Radboudziekenhuis, en daar hebben ze ontdekt dat ik een aangeboren hartafwijking heb. Als kind en ook later ben ik aan mijn hart geopereerd. Ik ben opgegroeid in Alverna (bij Wijchen). Wij zijn als gezin in 1998 verhuisd naar Geldermalsen.

Ik heb veel hobby’s. Ik wandel graag, ik speel tafeltennis en competitie bij Batua en ik houd van puzzelen en muziek luisteren. Ook vind ik het leuk om naar een autisme borrel in Oss of Den Bosch te gaan of naar een landelijke ontmoetingsdag. In 2011 ben ik in het Thomashuis in Beesd gaan wonen. En ik heb daar leuke medebewoners en begeleiders. En er wonen ook twee hele lieve katten Luna en Tikkie. We gaan ook met de bewoners samen op vakantie. In september zijn we nog naar Normandië geweest.

Ik heb een elektrische overdekte scooter waarmee ik boodschappen kan doen en naar mijn werk rijd. Vier dagen in de week werk ik als schoonmaker op het gemeentehuis in Geldermalsen. Daar werk ik met veel plezier en maak ik praatjes met medewerkers van de gemeente. Zo ben ik ook vaak goed op de hoogte van wat er in West Betuwe speelt en dat komt goed van pas bij mijn bezigheden voor het Platform Toegankelijk West Betuwe. Daar ben ik sinds het begin 2020 lid van. Ik zet me graag in voor een betere toegankelijkheid in deze gemeente. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Ik hoop dat in de komende tijd in zoveel mogelijk kernen van West Betuwe mensen zich aansluiten bij het platform om samen te werken aan toegankelijkheid en zo ons netwerk te verbreden!